Politica de Drepturi de Autor

Asociatia Romana pentru Educatia Tinerilor (de aici inainte ARET) intretine acest website pentru informarea, educarea si motivarea dumneavoastra personala. Va invitam sa aruncati o privire la website-ul nostru.

Consimtamant

Aceasta Politica de Drepturi de Autor se aplica pentru toate paginile website-ului ARET. Nu se aplica pentru paginile gazduite de alte organizatii, inclusiv afiliati, organizatii conexe, parteneri sau website-urile altor terti. Webite-ul ARET poate avea o legatura cu website-urile altor organizatii, dar aceste website-uri ale tertilor pot avea propria Politica de Drepturi de Autor aplicabila.

ARET poate modifica aceasta Politica de Drepturi de Autor din cand in cand. Daca astfel de modificari vor fi efectuate, pot fi postate instiintari pe website-ul ARET pentru a vi le aduce la cunostinta. Continuarea utilizarii website-ului ARET o faceti in baza acestei politici modificate.

Utilizand website-ul ARET, sunteti de accord cu aceasta Politica de Drepturi de Autor.


Toate informatiile de pe website-ul nostru, inclusiv, dar nu numai: articole, lucrari de arta, fotografii, grafice, text, fisiere descarcabile si marci sunt proprietatea exclusiva a ARET. Drepturile exclusive asupra tuturor materialelor de pe acest website sunt protejate de legile de drept de autor, de marca si competitie neloiala din Romania si UE.

In concordanta cu misiunea ARET de a aduce la cunostinta publicului subiecte asupra mediului incojurator si asupra protejarii sale, asupra abuzurilor drepturilor omului si a promovarii drepturilor omului, asupra unui stil de viata sanatos si a practicilor de prim ajutor, precum si asupra unui comportament responsabil, ARET permite copierea informatiilor in scopuri educationale atunci cand se intalnesc TOATE conditiile urmatoare:

1. Scopul vostru este de a creste vizibilitatea si de a-i educa pe altii in domeniile mentionate mai sus.

2. Nu aveti dreptul de a folosi informatiile sau imaginile de pe acest website intr-un mod peiorativ, defaimator sau intr-o maniera pornografica.

3. Materialele de pe acest website pot fi copiate si reproduse in scop personal doar in intregime in forma originala. Nu aveti dreptul de a edita sau modifica in vreun fel substanta continutului, sau de a modifica sau sterge vreun drept de autor, marca, indicatie asupra sursei sau alte note ce indica dreptul de proprietate. Daca intentionati sa modificati, editati sau rescrieti informatia in vreun fel, trebuie sa contactati ARET la contact[at]aret.ro pentru a primi autorizatie in scris.

Toate copiile autorizate pentru reproducere, uz comercial sau publicare trebuie sa contina urmatoarea declaratie: „Acest material a fost reprodus de pe www.aret.ro cu permisiunea Asociatiei Romane pentru Educatia Tinerilor. © 2009 ARET. Toate drepturile rezervate.”

4. Unele materiale pot fi publicate pe website cu permisiunea proprietarilor de drepturi de autor (care nu sunt ARET). Toate drepturile asupra acestor materiale sunt rezervate si permisiunea de a le copia trebuie solicitata de la proprietarii drepturilor de autor (precum indicat in materiale).

5. Toate copiile sunt distribuite doar in scopuri educationale necomerciale sau pentru a aduce la cunostinta publicului subiecte legate de misiunea noastra. Toate copiile sunt distribuite gratuit.

6. Proprietatea intelectuala de pe acest website si materialele sau informatiile prezentate (inclusiv, fara a se limita la, drepturi de autor, design, marci – inregistrate sau neinregistrate) este si va ramane proprietatea ARET sau a tertelor parti autorizate.

7. Utilizarea in scop comercial sau publicarea tuturor sau a oricarui obiect afisat este strict interzisa fara aprobarea ARET. Nimic din aceasta Politica de Drepturi de Autor sau din Termenii si Conditiile de utilizare nu poate fi interpretat ca oferind orice fel de autorizare din partea ARET pentru utilizarea vreunui obiect afisat.

Exceptii

Toate comunicatele de presa ce se gasesc in sectiunea „Noutati” sunt scrise cu scopul precis de a fi reproduse si nu necesita permisiune de drepturi de autor.

Politica de Drepturi de Autor detaliata mai sus se intrebuinteaza concomitent cu Termenii si Conditiile de utilizare si cu Politica de Confidentialitate si se vor aplica si vor fi interpretate in conformitate cu legile din Romania si din Uniunea Europeana.

Ultima actualizare a acestei Politici de Drepturi de Autor a avut loc in august 2009.