Termeni si Conditii de folosire

Utilizarea acestui website este asigurata de Asociatia Romana pentru Educatia Tinerilor (de aici inainte ARET) conform Termenilor si Conditiilor ce urmeaza. Va rugam sa cititi acesti termeni cu atentie inainte de a folosi website-ul nostru.

Consimtamant

Termenii si Conditiile ce urmeaza se aplica pentru toate paginile website-ului ARET. Nu se aplica pentru paginile gazduite de alte organizatii, inclusiv afiliati, organizatii conexe, parteneri sau website-urile altor terti. Website-ul ARET poate avea o legatura cu website-urile altor organizatii, dar aceste website-uri ale tertilor pot avea proprii Termeni si Conditii aplicabile.

ARET poate modifica acesti Termeni si Conditii din cand in cand. Daca astfel de modificari vor fi efectuate, pot fi postate instiintari pe website-ul ARET pentru a vi le aduce la cunostinta. Utilizarea in continuare a website-ului ARET o veti face in baza acestor termeni modificati.

Utilizand website-ul ARET, sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii de utilizare.


1. Accesul la/utilizarea acestui website constituie acceptarea Termenilor si Conditiilor din momentul in care accesati website-ul pentru prima data.

2. ARET isi rezerva dreptul de a modifica acesti Termeni si Conditii in orice moment si poate posta schimbarile online. Utilizarea in continuare a website-ului, dupa ce modificarile au fost postate, constituie acceptarea dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor modificate.

3. Sunteti de acord sa utilizati website-ul in scopuri conforme cu legea si intr-un mod ce nu incalca drepturile sau nu restrictioneaza utilizarea website-ului sau satisfactia altor terte parti.

4. Website-ul precum si informatia, numele, imaginile, fotografiile, marcile ce privesc sau sunt in legatura cu ARET sunt furnizate ca atare fara nici o reprezentare sau gir si fara nici o garantie de nici un fel, expresa sau implicita. In limitele permise de lege, ARET exclude orice responsabilitate pentru orice pierderi sau daune inclusiv, fara a se limita doar la, pierderi si daune indirecte, speciale sau rezultate, sau orice fel de pierderi sau daune ce provin din utilizarea sau legate de utilizarea sau incapacitatea de utilizare a website-ului, fie contractual fie din neglijenta. Nimic din acesti Termeni si Conditii nu limiteaza sau exclude responsabilitatea ARET pentru decesul sau vatamarea personala ce rezulta din neglijenta, frauda sau orice obligatie ce nu poate fi exclusa de legile aplicabile.

5. ARET nu garanteaza ca functionarea si materialele continute de acest website: vor fi neintrerupte sau lipsite de erori; ca defectele vor fi corectate; ca website-ul este lipsit de virusi sau alte defecte; reprezinta maxima functionalitate, acuratete si fiabilitatea materialelor.

6. Proprietatea intelectuala de pe acest website si materialele sau informatiile prezentate (inclusiv, fara a se limita la, drepturi de autor, design, marci – inregistrate sau neinregistrate) este si va ramane proprietatea ARET sau a tertelor parti autorizate.

Utilizarea in scop comercial sau publicarea tuturor sau a oricarui obiect afisat este strict interzisa fara aprobarea ARET. Nimic din acesti Termeni si Conditii nu poate fi interpretat ca oferind orice fel de autorizare din partea ARET pentru utilizarea vreunui obiect afisat. Materialele prezentate pe website pot fi copiate pentru uz personal cu conditia ca orice notificari de drep de autor si indicatii asupra sursei sa fie de asemenea reproduse, nici o modificare sa nu fie facuta si fiecare obiect relevant sa fie copiat in intregime. Unele materiale pot fi publicate pe website cu permisiunea proprietarilor de drepturi de autor (care nu sunt ARET). Toate drepturile asupra acestor materiale sunt rezervate si permisiunea pentru a le copia trebuie ceruta de la proprietarii drepturilor de autor (precum indicat pe materialele respective).

Daca doriti permisiunea de a folosit materiale din cadrul website-ului pentru uz altul decat motivele personale detaliate mai sus, contactati ARET direct la contact[at]aret.ro pentru a discuta scopul acestor reproduceri. O incalcare a acestor regulamente reprezinta o incalcare a drepturilor de autor si a altor legi aplicabile.

7. ARET nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul altor website-uri externe. Accesarea link-urilor catre alte website-uri sau pagini o faceti pe riscul propriu si ARET nu va fi responsabila sau raspunzatoare, direct sau indirect, pentru orice daune ce rezulta din utilizarea acestor terte website-uri.

Acesti Termeni si Conditii se intrebuinteaza concomitent cu Politicile de Confidentialitate si de Drepturi de Autor si se vor aplica si vor fi interpretate in conformitate cu legile din Romania si din Uniunea Europeana.

Daca Termenii si Conditiile nu sunt acceptate in intregime, utilizarea acestui website trebuie sa inceteze imediat.

Ultima actualizare a acestor Termeni si Conditii a avut loc in august 2009.